Έπειτα από τις νεότερες εξελίξεις στο θέμα covid-19, από Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020 αναστέλλεται η δια ζώσης διδασκαλία μαθημάτων.

Προσφέρεται η δυνατότητα στους φοιτητές της Ακαδημίας να συμμετέχουν στην εκπαιδευτική διαδικασία μέσω διαδικτύου, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, όπως συνέβη και κατά το εαρινό εξάμηνο 2020.

Συνεπώς, τα θεωρητικά μαθήματα των Προγραμμάτων Ιερατικών Σπουδών και Διαχείρισης Εκκλησιαστικών Κειμηλίων θα γίνουν διαδικτυακά από 2 Νοεμβρίου 2020 σύμφωνα με το πρόγραμμα μαθημάτων. ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως οι φοιτητές θα αποστείλουν απευθείας στους καθηγητές το e-mail τους για ΚΑΘΕ μάθημα.

Το e-mail θα συνοδεύεται πάντα με ονοματεπώνυμο, αριθμό μητρώου, αριθμό τηλεφώνου, τίτλο μαθήματος και εξάμηνο. Τα e-mails των καθηγητών και διδασκόντων μπορείτε να τα βρείτε στην Ιστοσελίδα στο πεδίο «Επικοινωνία».

Για τα εργαστηριακά μαθήματα θα ληφθεί ειδική μέριμνα ανάλογα με τις εξελίξεις και σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας.

Όσοι φοιτητές θα συμμετάσχουν (κυρίως πρωτοετείς) για πρώτη φορά  στην εξ αποστάσεως  διδασκαλία  πρέπει οπωσδήποτε να καταθέσουν προς την σχολή την παρακάτω ηλεκτρονική δήλωση μία φορά, ότι αποδέχονται τη συμμετοχή τους στην εξ αποστάσεως διδασκαλία και τους συνεπαγόμενους όρους. Η δήλωση θα πρέπει να κατατεθεί έως την Δευτέρα 02 Νοεμβρίου 2020, ώρα 23.59. Η μία αυτή δήλωση θα ισχύει για ΟΛΑ τα μαθήματα στα οποία πρόκειται να διδαχθούν ηλεκτρονικά. Η δήλωση για όσους συμμετέχουν στην εξ αποστάσεως διδασκαλία είναι υποχρεωτική και θα πρέπει να υποβληθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση του διδάσκοντος πληροφορική και μέλους της επιτροπής υποστήριξης της εξ αποστάσεως διδασκαλίας κ. Αναστασίου Μαρά (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Το κείμενο-φόρμα της δήλωσης θα είναι διαμορφωμένο ως εξής:

            Έλαβα γνώση για τη συμμετοχή στην εξ αποστάσεως διδασκαλία, τον απαιτούμενο εξοπλισμό και τις απαιτούμενες ενέργειες για κάθε μάθημα, τη συμμετοχή και την ταυτοποίησή μου και προτίθεμαι να συμμετέχω.

Ονοματεπώνυμο:

ΑΜ.:

Πρόγραμμα Σπουδών:

 Οι προϋποθέσεις της συμμετοχής στην εξ αποστάσεως διδασκαλία είναι οι ίδιες που αναφέρονται ρητώς στην ανακοίνωση της ΑΕΑΘ στον σύνδεσμο: http://erasmus.aeath.gr/index.php/el/nea-anakoinoseis/anakoinoseis/277-synexisi-ton-mathimaton-meso-diadiktyou

 

(29-10-20)