Με απόφαση του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου, την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου αρχίζει η διδασκαλία των μαθημάτων του Εαρινού Εξαμήνου 2021.

Η διδασκαλία όλων των μαθημάτων θα γίνει αποκλειστικά διαδικτυακά.

Προσφέρεται η δυνατότητα στους φοιτητές της Ακαδημίας να συμμετέχουν στην εκπαιδευτική διαδικασία μέσω διαδικτύου, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, όπως συνέβη και κατά το χειμερινό εξάμηνο 2020.

ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως οι φοιτητές θα αποστείλουν απευθείας στους καθηγητές των μαθημάτων e-mail προκειμένου να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα μαθήματα.Όπου αναγράφονται δύο ονόματα διδασκόντων, η δήλωση συμμετοχής στις παραδόσεις του μαθήματος να αποσταλεί στο πρώτο όνομα.

Το e-mail θα συνοδεύεται πάντα με ονοματεπώνυμο, αριθμό μητρώου, αριθμό τηλεφώνου επικοινωνίας, τίτλο μαθήματος και εξάμηνο. Τα e-mails των καθηγητών και διδασκόντων μπορείτε να τα βρείτε στην Ιστοσελίδα στο πεδίο «Επικοινωνία».

Τα εργαστηριακά μαθήματα θα διδαχθούν μόνον κατά το θεωρητικό μέρος τους.

Υπενθυμίζουμε ότι οι προϋποθέσεις της συμμετοχής στην εξ αποστάσεως διδασκαλία είναι οι ίδιες που αναφέρονται ρητώς στην ανακοίνωση της ΑΕΑΘ στον σύνδεσμο: http://erasmus.aeath.gr/index.php/el/nea-anakoinoseis/anakoinoseis/277-synexisi-ton-mathimaton-meso-diadiktyou

(11-2-21)